Beulah Tonic V2

Tonic V2 on Beulahin Skagit -tyylinen switch ja spey -vapoihin istuva, kelluva siima. 

Beulah Tonic V2 siimamallia on paranneltu muutamin tavoin. Suunnittelimme lenkit uudelleen, vaihdoimme siiman väriä sekä lisäsimme tunnistusmerkinnän siiman kärkeen, jotta siimasi pysyvät järjestyksessä. Kehitimme myös kartiointia, jotta kontrolli ja tiukka siimapohjukka säilyvät heitossa kuin heitossa. Beulah TonicV2 on työjuhta, joka hoitelee raskaat uppotipit sekä suurikokoiset perhot.


Switchillä suosittelemme kokeilemaan 6-10-jalkaisia uppokärkiä 60-110 grainisena. Spey heittoihin sopivat tipit 6-15-jalkaisina välillä 60-168 grainia riippuen vavan luokituksesta. Tonic V2 on saatavilla sekä switch ja spey paino- ja pituusluokituksilla.

 

Beulah Tonic V2 siimat on mitoitettu kaksi kertaa vavan mittaisiksi. Näin siimaan voidaan yhdistää kattava valikoima uppokärkiä eri pituus- ja painoluokissa heittäen nätisti keskisuuria sekä suuria perhoja. Nämä siimat on suunniteltu vedestä lähteviin heittoihin kuten Snap-T, Snap-C tai Double Spey. Myös perinteisemmät "splash and go" heitot kuten Single Spey ja Snake Roll lähtevät myös tarvittaessa.

 

Suurin osa muista Skagit siimoista on suunniteltu varsin massiivisiksi halkaisijaltaan eikä niissä ole juurikaan kartiointia siirtämään heiton energia uppokärkeä myöten painavaan perhoon saakka. Heittäminen on tehokasta ja rujoa, mutta ei kovin kaunista katseltavaa. Beulah Tonic V2 erottuu joukosta neljällä tavalla. Lyhyt, jyrkkä takakartio mahdollistaa terävän heittosilmukan syntymisen nopeasti. Takakartion sulautuu varsinaiseen runko-osaan (=raskain osa siimasta) lähellä vavan kärkeä ladaten aihion nopeasti mahdollistaen näin heitot pienessäkin tilassa. Runko-osasta siima kapenee tasaisesti kohti kärkeä, joka on riittävän paksu uppokärjille ja raskaille perhoille.

Hinta: 45 €