Beulah Takuu

Kiitos, kun hankit Beulah perhovavan! Valmistajana uskomme tuotteisiimme ja annamme perhovavoillemme takuun koskien valmistusmateriaaleja sekä valmistusvirheitä. Jos vavassasi on valmistusvirhe (materiaali ja työn jälki) lähetä se meille ja me korjaamme sen tai toimitamme sinulle uuden vastaavan vavan. Vavan ensimmäisellä omistajalla on elinikäinen takuu tuotteeseen, kunhan vapa on rekisteröity 30 päivän kuluessa vavan mukana toimitettavan takuukortin ohjeiden mukaisesti. Kaikki vialliset tuotteet tulee palauttaa suoraan valmistajalle (Beulah Fly Rods).

Beulah Fly Rods ei korvaa hukkuneita osia tai vahinkoja, jotka ovat syntyneet huolimattomuudesta, normaalista kulumisesta tai väärinkäytöksistä. Vavat, jotka rikkoontuvat väärinkäytöksestä, huolimattomuudesta, normaalin kulumisen johdosta tai joiden osa hukkuu, korjataan tai korvataan uudella tuotteella kohtuullista korvausta vastaan. Valmistaja pidättää oikeuden korjata tai korvata mikä tahansa tämän takuun mukainen vapa tuotannossa olevilla vapamalleilla. Lisäksi valmistaja pidättää oikeuden tarpeen vaatiessa korvata tuotannosta poistunut vapamalli tai sen osa tuotannossa olevilla vapamalleilla. Korjauksia tai takuupalautuksia koskien, täytä ensin takuulomake ja palauta vapasi (kaikki osat) valmistajalle (Warranty Repair Form).

Takuulomake osoitteessa:  http://www.beulahflyrods.com/services/warranty/

Lomake avautuu kun klikkaat Warranty Repair Form teksti.

Asiakas (vavan omistaja) vastaa jokaisen korjatun vavan toimitus-, vakuutus- ja käsittelykuluista (50 USD). Mikäli vapa toimitetaan Yhdysvaltojen ulkopuolelle, kuluihin lisätään tarvittavat kansainväliset toimitus- ja vakuutuskulut, jonka lisäksi asiakas on vastuussa mahdollisista tullimaksuista ja veroista.